• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Скрап индустрията е бързо развиваща се и в огромна помощ на икономиката във всяка една сфера. Скрап метали намират широко приложение в множество раздели на индустрията. След преработването на скрап материалите се създават нови продукти, които служат за изграждане на мостове, пътища, магистрали, сгради, машинизирани и механизирани стоки. Търсенето и предлагането на черните и цветни метали има ескалиращи параграфи, което създава трудност при фиксиране на конкретни стойности за количествата преработващи се годишно, но определено размерите са все по големи с всяка изминала година. От нарастващото търсене се определят и цените, а колкото по-голямо е то, толкова и цените на скрап материалите нарастват.

Металът е сред водещите продукти в скрап индустрията, поради свойствата и качествата, които притежава, а те от своя страна му позволяват многократната възможност за преработване и рециклиране.

Желязото и стоманата, както и неметалите като мед, цинк, калай, олово и други са много предпочитани в скрап индустрията и тяхното предназначение е многофункционално. Преди години, за да се смогне на голямото търсене практиката е била да се добиват повече природни ресурси, чрез добив от природата, но това води множество пагубни последици след себе си, като изчерпване природното богатство на планетата. Ето, защо се стига до процедурата за рециклиране на старите метали, за да влязат отново в употреба или така наречената скрап индустрия.

Скрап металите са сравнително евтини, което ги прави предпочитан вариант и определя огромното им търсене. На фона на първоначално добитите метали, които държат високи цени. От тук следва по-нисък ръст в цените на новите продукти и по-ниски цени за крайния потребител.

От скрап индустрията печелят всички, както големите компании преработващи скрапа и занимаващи се основно с неговото рециклиране, така и прекупвачите, така и крайния потребител.