• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Да обясним на първо време, какво е скрапа. Това е износен метал, който е изживял живота си – било то като автомобил или друг вид машина. Скрапа на автомобили е доста нашумял в последните години и значително практикуван вече и в България, поради високия ръст от износени автомобили на нашия пазар. Скрапа за автомобили е свързан с редица процеси и процедури, в които губите едно, но печелите друго. Когато от колата ви вече нищо не става, когато тя се застоява на паркинг, защото в автосервизите не могат да отстраняват техническите й проблеми, когато тя е претърпяла тежка катастрофа, когато ремонтите и средствата, налагащи се по поддръжката и зачестят повече отколкото ползите, то значи е дошъл момента да се замислите да я предадете за скрап.

Скрап автомобили се предават и на части, поради добре платените метални конструкции по тях.

Стъпки за предаване на скрап на автомобила:

След като сте взели решение да се отървете от ненужния автомобил е добре да се захванете с проучване на пазара изкупуващ скрап. Повечето фирми предлагат целия пакет от услуги, като започнете от извозването, изготвянето на цялата нужна документация и стигнете до преработването й.

Скрап изкупвачите могат да вземат изцяло автомобила ви, след, което го подготвят за предстоящите процеси, а може и вие сами да се погрижите за него отделяйки частите, които биха ви влезли в употреба или, за които ще може да вземете някой допълнителен лев, продавайки го като втора употреба.

Автомобилите за скрап са изключително търсени, поради високата доходност, която носят. Предавайки старото желязо за скрап вие се отървавате от ненужния товар в двора, гаража си, а и печелите определена сума пари, която е доста добра и се определя от количеството килограми на колта.

На кратко всичко, което получавате от предаване на автомобила си за скрап е само във ваш плюс.