• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Десетки години наред човечеството използва природните ресурси в прекомерни количества, без да полага ни най малко усилия за опазването на природата. Дойдоха годините, когато е жизнено важно да се замислим за опазването на околната среда и за прецизното използване на нейните богатства.

Как може да стане това и какво се изисква от всеки един от нас е въпроса, на който разумния жител на тази планета трябва да си даде отговор.

Опазване на чистотата не само у домовете, а и на улицата ни е от все по-голямо значение. Тонове не разграждащи се материали се произвеждат и изхвърлят ежедневно. Представете си всяка неразтворима хартийка, найлонова торбичка или метална и пластмасова кутийка изхвърлена от всеки един от нас, всеки ден, какво би причинила на околната среда след десет, двадесет или повече години. Какви сметища и, на какво изобщо би заприличала природата ни, ако не съществува рециклирането.

Ако вървим с темповете на бързо променящото ни се ежедневие, към глобалното замърсяване и изразходване на природните ресурси, след по-малко от няколко десетилетия няма да има, какво да оставим на наследниците си, освен една унищожена и тотално замърсена природа.

Ето, защо е добре всеки един от нас да се научи да събира, разделя и изхвърля битовите отпадъци на специално регламентираните места. А от там специални хора, машини и предприятия се занимават с по нататъшната преработка, рециклиране и използване за нови нужди, на вече преработените материали.