• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Чували сте за скрап, но досега не сте се възползвали от този вид услуга. Какво, всъщност е скрапа и рециклирането ще научите в следните няколко реда, а после сами ще се замислите колко бързо, лесно и удобно, дори срещу заплащане можете да се отървете от ненужната посуда и дома, в гаража и мазето и на всичкото отгоре да получите заплащане.

Скрапа е изкупуване на стари, ненужни части. Скрапа е вид боклук, който вече не може да изпълнява първоначалното си предназначение, но пък може да се рециклира, а от него да се изготвят нови, части и машини, които да се предлагат на пазара. Най-често предаваните и най-платени са металните части. За метални машини от стари компютри, фризери, хладилници, печки и други, в това число и автомобили, Вие може да получите доста добри пари.

Скрапа и рециклирането на металите са важни за съхраняване на природата ни първо от изчерпването на природните изкопаеми – мед, желязо, цинк, олово и други и второ от опазване на природната среда от прекомерното им изхвърляне на бунищата, където разграждането на този тип боклук е невъзможно.

Скрап индустрията в днешно време е доста развита. Тя преработва целогодишно милиони тонове метали, които се преобразяват в последствие в чисто нови продукти.

С рециклиране на метали се занимават множество огромни индустриални предприятия. Те събират, извозват, пресоват, подготвят и претопяват скрапа. Следва подготвените заготовки да се продадат на други големи фирми и предприятия, които ги използват в промишлеността, индустрията, бита и домакинствата превърнати вече в нови автомобили, машини, технологии и т.н. За да се осъществява, обаче цялостния процес и нормално функциониране е важна всяка единица от обществото, а това са всички хора, потребители на домашна битова техника. За да се развива и реализира правилно скрап индустрията е достатъчно всеки съвестно да се замили за предаване на ненужните посуда от дома, на фирмите занимаващ се с изкупуване на скрап, а от там тяхната задача е предаването на събраните количества метали на големите прекупвачи.