• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Всеки един от нас е виждал автоморга. Това са огромни паркинги, на които се събират, складират и след известно време предават за преработка всякакви автомобили, камиони, ремаркета и така нататък. Автоморгата е комплекс за повредени и изоставени машини, чиито конструкции са вече неизползваеми в нормалните ежедневни условия, но пък е дошъл момента им за нов вид употреба – рециклирането и производството на заготовки, от които ще се направят нови такива.

 

Ползват от автоморгите е не само съхранимостта от гледна точка на бунище, но и пазара, който предлагат автоморгите. На тях може да се намерят всякакви части, които все още функционират и да бъдат закупени на сравнително ниски цени. Частите обикновено са оригинални, което е предпоствка за сравнително ниските цени, които държат поради факта, че са втора употреба.

В автоморгите може да си набавите всяка една по-специфична част за автомобила си, която никъде другаде не откривате или на магазина за марката кола, която имате ви искат маса пари.

Как да изберете правилната автоморга. Тук няма стереотип, по който да се водите. Истината е, че за да попаднете на това, което ви е нужно като допълнение за автомобила, може да се наложи да пообиколите из няколко такива сметища за коли или такова място където се купуват автомобилите за скрап.  Факт е, че многообразието от бракувани моторни превозни средства там е необятно, но има момент, в който от първия път да не намерите точната марка и модел, а дори те да са там да попаднете на липсваща, именно тази част.

Цените по автоморгите обикновено са конкурентни, а и много често подлежат на пазарлък. Така, че ако ви е нужна дадена част, а в момента не разполагате със средства за чисто нова такава, то не се колебайте, а потърсете в автоморгите.