• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Хубаво е автомобила ни да е чисто нов от завода или поне на малко години, когато го вземем на пазара, но дори в този случай настъпва момента, да се подменя една или друга част по него. Най-наложат е този момент, когато колата ни е претърпяла тежка катастрофа и се налага по-обстойна подмяна на дадени части или цели конструкции.

Ремонта на колата излиза доста скъпо, а в днешно време това е дори пряко силите на повечето хора. Ето, защо е добре да се допитаме до автоморгите, където предложенията за нужното съдействие може да са не само полезни, но и единствен вариант да излезем от цялата ситуация по възможно най-тънкия за джоба ни начин.

В автоморгите може да намерите голяма гама от марки и модели на различни части за автомобили и то на доста примамливи цени.

В автоморгата може да ви дадат гарант за качество и производство, а в същото време да намерите разнообразие от помпи, детайли, елементи, аксесоар, както за най-често използваните автомобили, така и за рядко срещани марки и модели.

Дори да няма в наличност дадения артикул, който ви е нужно може да го поръчате и в най-кратки срокове да ви бъде предоставена възможността да го закупите.

Не се колебайте ако ви се налага подмяна на дадена част или по-мащабни конструкции по автомобила, това може да е напълно възможно, да стане бързо, лесно и удобно с минимални средства, поръчвайки нужните части от автоморгите в цялата страна.