• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Това е световна практика, която, в последните години навлиза с пълна скорост в България и има защо.

Помислете колко непотребни возила гният пред жилищните сгради в страната ни. За съжаление само 50 процента от автомобилите, които са излезли от употреба и практически са ненужни на своите собственици намират нов живот чрез рециклирането. Останалите просто се разпадат пред погледа ни и отделят вредни вещества в околната среда.

Всъщност най-голямото значение за преработването на старите коли е именно възможността по този начин да се съдейства за опазване на екологичното равновесие на нашата планета. Захвърлените превозни средства са един сериозен проблем, за който не веднъж алармират природозащитниците. Те замърсяват почвите, водите и въздуха, отделяйки отрови, които нанасят сериозни щети на околната среда.

Чрез предаване на стария автомобил за скрап, вие съдействате за една по-чиста природа и освен това получавате известна сума пари срещу колата си. Фирмите , които предлагат услуги, свързани с рециклиране на автомобили, осигуряват транспортиране на колите до депата за претопяване, оформяне на нужните документи, свързани с това, заплащане на собствениците.

 Това е успешен бизнес, който тепърва ще набира скорост и в нашата страна.

Как да се свържете с фирми, занимаващи се с коли за скрап? Попитайте ваши познати, които са ползвали тези услуги, потърсете в интернет, обърнете се към служителите в близкия автосервиз. Всичко това няма да ви отнеме особено много време и със сигурност ще ви донесе пари. Защо да не се възползвате от шанса да си освободите място за нова кола и най-накрая да се сбогувате със старата, която отдавна не можете да ползвате? Освен всичко друго, това ще е една добра инициатива за живот в по-чиста околна среда.

Изборът е ваш.