• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Думата „скрап” означава „смет”, „отпадък”, но по своята същност преработването на непотребни автомобили в депата за рециклиране е наистина полезен за природата процес, който трябва да бъде насърчаван.

Въпреки, че в нашата страна навлизат промени по отношение на изискванията и гаранциите, които фирмите за изкупуване на скрап трябва да покриват и е все по-трудно и скъпо да се поддържа фирма с подобна дейност, все пак в повечето по-големи градове има такива компании, към които може да се обърнете, ако искате да предадете стария си автомобил за скрап.

Какво може да ви мотивира да се свържете с фирми за изкупуване на коли за рециклиране?

Разбира се, това ще ви донесе известна сума пари като заплащането е по-високо за по-старите руски  модели автомобили като Москвич и Лада, защото те имат повече метали.

Друга основателна причина да се обърнете към фирма ,която се занимава със скрап е тази, че нейните представители ще ви посетят на място и сами ще транспортират вашата ненужна кола.

Така вие не само си решавате проблема с това какво да правите с неизползваемото возило, но и се отървавате от него без усилия, губене на време и пари по неговото превозване.

Фирмите търгуващи с автомобили за скрап са се погрижили да улеснят клиентите си в това отношение и единственото нещо, което е добре да направите е да се ориентирате към компания във вашия град или поне в близост до него. Така процедурата по транспортиране на колата ще максимално лесна и бърза.

Това, което следва е да се подготви вашият автомобил за преработване. Едва когато се премахнат всички неметални части то него, гумите и течностите, свали се акумулатора и всичко се пресова, автомобила се транспортира в депата за претопяване и от неговите метали се изработват нови предмети  и съоръжения като стълби, парапети, нови автомобили и т. н.