• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Ако следвате принципа да не се затрупвате с непотребни вещи, уреди  и пр. като вехтошари, вероятно се замисляте и за това как да се отървете от старата си кола. Истина е, че когато един автомобил не се кара редовно, той се амортизира и скоро се оказва, че е непоправимо повреден. Никой не иска да си има проблеми със стара кола, която изисква непрекъсната поддръжка, подмяна на части и ремонти, а в замяна на това никога не ни носи усещането за сигурност на пътя и в никакъв случай не ни се поема риска да пътуваме с нея надалече, просто защото не знаем дали ще пристигнем благополучно. Ако сте в подобно положение, сигурно осъзнавате тъжната истина, че влагате прекалено много пари в автомобил, който е морално остарял и съвсем скоро няма да може да ви служи както трябва. Ако не сте прекалено сантиментални, можете съвсем скоро да се отървете от старата си кола и да вземете пари за нея като я предадете за скрап.

Това, което трябва да се направи е да се свържете с фирма, която изкупува стари автомобили за рециклиране и да си насрочите среща. От документите за дерегистрация ще е нужно да си преснимате големия талон на колата. Представителите на фирмата за коли за скрап ще дойдат на място и ще се погрижат за транспортирането на вашия автомобил до площадките, където се извършва подготовка на колата за претопяване.

Колкото повече метали има по колата ви, толкова по-добра сума ще получите за нейното предаване. Все пак именно металите са ценни в случая.

Изкупуването на стари коли за скрап е доста популярно по света, а може да се каже, че и в България става практика да се припечелват пари като се отърваваме от непотребните коли, завещани ни от миналото. Това определено е изгодно, лесно и много бързо решаване на проблема с малкото места за паркиране в междублоковите пространства.