• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Любопитен факт е, къде отиват отпадъците, след като старателно много домакинства вече разделят боклука. С тези няколко реда максимално систематизирано ще дадем отговор на този и други въпроси.

Всичко, което се събира в цветните контейнери се извозва с камиони на дадената почистваща фирма или подизпълнители й.

Фирмите по чистотата са длъжни да следят за отделното събиране и превозването на големите контейнери, това допринася и улеснява събраните вече разделно суровини в малките контейнери от бита.

В контейнерите има множество отпадъци, чието място не в дадения контейнер. По данни рециклируемият отпадък в кофите е по-малко от половината за дадената суровина.

Съдържанието на цветните контейнери се превозва до площадка за сортиране и предварително третиране. В определени за целта сепариращите инсталации се отделя годното за рециклиране. После се дели по видове и подвидове, а след това се балира, с цел да се намали обема му.

Сортираните отпадъци се пренасят периодично в рециклиращи заводи, където вторичните суровини се дообработват, за да се превърнат в нови стоки и опаковки. Отпадъците, които не могат да се рециклират се изгарят,  като това носи алтернативна енергия за циментовите заводи. Битовите отпадъци се депонират на сметища. Специфичните материали до сега нямат изградени преработващи фабрики в България, затова те се изнасят в чужбина, където големите фирми за рециклиране ги поемат.