• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

За да стане известна една автоморга, тя трябва да се популяризира. Начините за реализация и популяризирането и са няколко.

Първият и най-важния е да бъде близко разположена до централен път където минават много хора и могат да я забележат и да я запомнят като място. Така ще знаят за нея, когато им се наложи да потърсят. Това може да се случи, когато имат нужда от някоя част за автомобила си. От там могат да я вземат на по-ниска цена, частта в почти всеки случай, ще бъде оригинална и ще им свърши перфектна работа.

Друг важен момент е автоморгата да предлага части втора употреба, които не са само от автомобили предадени в автоморгата са набавени и от автомобили, които са доставени от чужбина – блъснати или смачкани автомобили. Това е добър начин да се увеличи стокообмен на частите в автоморгата и тя да бъде полезна на повече хора. Така ще можете от уста на уста да се популяризира и да привлича нови клиенти.

Друг начин е чрез изработка на сайт. По този начин вие ще се представите в интернет и ще може да сте видим ако имате сео оптимизация и хората да ви откриват,когато търсят автоморга в интернет. Този вариант не е за изпускане и трябва да му се обърне сериозно внимание.

Автоморгите са не малко, най-вече заради момента че в България се карат основно коли, които са втора употреба и са на по 10-15 години. Това обуславя наличие на голямо количество на автомобили, които са стари и следващия път им е към автоморгата или някъде където биха я купили за скрап. Голям брой коли, които са стари или технически неизправни могат да бъдат предадени в автоморгата, като по изгоден вариант с цел първо да им се продадат частите които могат да се ползват още на някой автомобил, който има нужда от тях.