• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Казват, че за вдъхновението и изкуството не съществуват граници. Все по-често различни творци се изявяват и впечатляват ценители и обикновени почитатели на нестандартните похвати в изкуството с творби, създадени от стари непотребни вещи. Това са най-често метални скулптури, които дават нов живот на старите предмети.

Този начин да се претвори изкуството и да се внушат идеи, чувства и пориви чрез изразните средства на скулптурата е интересен, нестандартен и определено заслужава нашето внимание.

Наред със световно известните имена като художника абстракционист Травис Понд, който претворява старите метални предмети във фигури на птици, вълци, тигри, дракони и много други и популярният творец Стивън Фиц-Джералд, известен не само с еротичните си фотографии, но и с мебелите, направени от скрап, ние можем да се насладим на скрап арт от наши български творци. Художниците от фамилия Йонови – баща и син ,зарадваха почитателите на пластичните изкуства с изложба на тема „Видимо/Невидимо”, която се отличава с уникални метални скулптури, изработени от стари метални предмети.