• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Запознати сте с рециклирането и това какво означава преработването на стари предмети за скрап, но не знаете какво точно се прави от тези материали?

В тази статия ще ви запознаем накратко с това какви полезни предмети и съоръжения може да се изработят като се спестят ресурси, пари, суровини и се съдейства за една по-чиста околна среда.

Някои от полезните приложения на скрапта е изработването на нови и комфортни превозни средства от старите. Благодарение на това, че сте предали неизползваемия си автомобил или мини ван за скрап, могат да бъдат произведени нови автобуси, автомобили или части за тях.

Наред с тези изключително полезни возила, от преработените метални предмети могат да бъдат направени стълбища, подвижни стълби, скелета, пързалки, люлки, подпори и какви ли не подпомагащи съоръжения за улеснение на човешката дейност или просто за забавление на децата по детските площадки.

Друго изключително любопитно приложение на металите, предадени за скрап е в изкуството и дизайна. От непотребни метални предмети могат да бъдат създадени впечатляващи произведения на изкуството, скулптури, модерни и уникални мебели, а така също и наистина невероятни бижута, които всяка модна икона би искала да има.