• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Всеки знае, че днес съществува стремеж материалите да се оползотворяват възможно най-разумно, за да се пестят все по-намаляващите и изчерпващи се ресурси на природата.

За съжаление тази световна тенденция се пропагандира прекалено малко в нашата страна и все още не може да се каже, че ние българите знаем достатъчно за ползите от това да предадем старите си коли си за скрап. А те не са една и две и заслужават нашето внимание.

Първата и най-привлекателна причина да предадете автомобила, който отдавна не ви върши работа за скрап е тази, че в замяна на това ще получите пари. Определено всеки то нас се нуждае от допълнителни средства и би използвал възможността, хем да освободи място в гаража си, хем да изкара някой друг лев.

 

Втората причина да го направите е в това, че тази задача е лесно осъществима, стига да се свържете с подходяща фирма за рециклиране. Всъщност това няма да ви отнеме нито много време, нито каквито и да било усилия.

Третата, но не по важност причина е в това, че чрез предаването на автомобили за скрап се подпомага опазването на природата и се дава възможност да се изработят нови и необходими предмети като метални лампи, стълби, парапети, пана и пр.