• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Екологичните проблеми на планета са прекалено много, за да не се притесняваме и не помислим как да внесем своя малък принос в това да съхраним равновесието в задъхващата се и прекомерно замърсена природа.

Всеки ден чуваме за организирането на големи екологични кампании, а наред с това виждаме обикновени хора, които събират стари метални предмет и се препитават с предаването им за скрап.

В забързаното си ежедневие подминаваме тези хора, без да ги забележим и едва ли ни минава през ума това, че те могат да ни послужат за пример. Да, именно те, защото тяхната дейност подпомага, съхраняването на екологично чистата природа и пестенето на ресурси – два наистина глобално важни проблема, които не бива да пренебрегваме и отклоняваме от вниманието си.

Рециклирането е най-лесният начин да се помогне на природата и да се оползотворят по най-добрия начин металите. Поради това, че непотребните вещи от пластмаса, метал и хартия се изхвърлят без да се оползотворят, рискуваме планетата ни да бъде затрупана със смет и прекомерно замърсена.