• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Ако решите да предадете колата си за скрап, вие трябва да знаете, че е важно да подготвите вашия автомобил за предаването. Това може да бъде свършено и от хората, работещи във фирмата за рециклиране, а така също и от самите вас.

Подготовката за която говорим се изразява в няколко важни действия. Преди да се претопи един автомобил, трябва да се източат всички течности от спирачната система, да се премахнат по подходящ начин маслото и горивото, да се свали акумулатора, всички пластмасови части, гуми, всякакви други предмети, които не са от метал.

Вие можете да огледате старата си кола, за да сте сигурни, че не сте забравили в нея важни документи, ценности и каквото и да е, което може да ви послужи.

Вероятно се интересувате каква сума ще получите за вашия стар автомобил. Това зависи от цените в момента, в който предавате колата си за скрап, от това колко метали се съдържат в нея, от годината на производство и марката на вашия автомобил.

При всички положения предаването на вашата стара кола за скрап може да ви донесе само ползи и не бива да се колебаете дали да го направите.