• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Когато имате по-стар автомобил, който се нуждае от повече грижа и инвестиции и искате да се отървете от него, има голямо разнообразие от възможности, които трябва да бъдат осмислени с далеч по-практичен вариант от едното захвърляне на бунищата.

Повечето хора ще вземат кола от дилър или да ще опитат да я продадат на части. Докато тези опции ви носят пари, продажбата на Вашата скрап кола може да е по-добър вариант. Проучете добре ситуациите и причините, поради които това може да бъде много по-добър начин за спасяване от стария автомобил.

От значение са няколко стъпки, които всеки може да направи по време на своето бракуване на автомобила. Съществува тенденция скрап площадката да бъде по-изгодна в сравнение с другите варианти. Автокъщите могат да  предложат по-ниска цена на вашия автомобил в сравнение с всичко останало.

Продаването на скрап коли и части в автоморга може да не е в голям плюс за собственика, поради факта, че там те могат да се задържат в продължение на месеци. Бракуване на автомобили може да бъде много по-добър вариант.

Дори факта, че допринасяте за околната среда с предаването на стария автомобил и възможността за използването на метала му повторно е голяма привилегия и може да накара да се почувствате добре.

Налице в съзнанието днес е и причината за повторно използване и пестене на ресурси. Когато бракувате автомобили, всяка една част може да бъде извадена и да бъде продадена за по-висока стойност, отколкото непокътнатата кола.