• Автоморга за Автомобили и Бусове
  Автоморга за Автомобили и Бусове
 • 088/6380541 Позвънете
  088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Дървеният материал е един от най-възобновяемите източници на "земята". Предвид бързото му изчерпване все повече фирми, компании и инстанции работят по въпросите свързани с опазването на горите и правомерно оползотворяване на ресурсите.

Съществуват множество системи за събиране на дървен материал, които могат да бъдат адаптирани към конкретна ниша или производство. Подобни процеси целят максимално извличане ползите от дървения материал и спестяване на природния ресурс.

Съществуват и някои критерии за приемане, които могат да варират в различните места, без значение какъв вид дървесен материал, бива генериран. Фирмите занимаващи се с обработка на различните видове дървесина.

В общи линии преработването на дървото преминава в няколко фази, а от цялостния материал се извличат:

 • Мека дървесина
 • Твърда дървесина
 • Дървени палети
 • ПДЧ
 • Меламин
 • MDF

Какво се случва, след събиране на дървен материал:

Обработеният дървен материал преминава последващи процеси на обработка в съоръжения. Някои от които използват мулч градинска растителност, градински органични съединения и зелени отпадъци приемат количества непречистени дървен материал (т.е. дървен материал, който не е боядисван, лакиран, оцветяван или химически третиран срещу вредители). Следват процедури по обработка, дървообработване и връщането му отново в сферата на обръщение – земеделие, селско стопанство, домашен бит и т.н.

Какво друго можем да правим с третираният дървен материал:

Вместо просто да изхвърлите всички изрезки и неизползван дървен материал, може да откриете, че много от вашите остатъци могат да бъдат повторно използвани за малки проекти. Алтернативно малките изрезки, се използват както в мебелното производство, така и в редица художествени и занаятчийски дейности.