• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Срокът на годност на всеки един смартфон,  мобилен телефон, техника или друга подръчна технология е около 24 месеца за средния потребител. Това означава, че по-новите модели мобилни телефони непрекъснато са изправени на пазара, за да заместят старите. Това е в резултат на бърза прогресия на технологията в мобилната индустрия. Според някои световноизвестни производители на модерни технологии промишлеността е бързо развиваща се и дава възможност за бързо генериране и обновяване на продуктите, а това налага всеки да е информиран около случващото се и въпросите свързани с рециклиране на телефони, смартфони и други ел. уреди.

Повечето мобилни телефони съдържат благородни метали и пластмаси, които могат да бъдат рециклирани, за да се пести енергия и ресурси, които иначе биха били необходими, за ново производство. Когато се пуснат в депата за отпадъци, тези материали могат да замърсяват въздуха и почвата и питейната вода. Мобилният телефон и покритията обикновено са направени от олово, което е токсично химическо вещество. Това може да доведе до неблагоприятни последици за здравето, когато са изложени на по-високи нива. Така например платката на мобилните телефони може да бъде изработена от мед , злато, олово, цинк, берилий, тантал, колтан и други суровини, които ще бъдат необходими за значителни ресурси в нови производство. Ето защо е важно да се рециклират стари клетъчни телефони с wi-fi, които са добър източник на все по-оскъдните материали и създават много нови възможности за правилно оползотворяване.