• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

В един момент в живота, може да се наложи една стара кола, която не използвате, или не се нуждаете повече от нея да остане за дълго паркирана на алеята или гаража. По този начин тя заема много място, а състоянието й все повече се влошава. Това всъщност е времето, когато е най-добре да се помислите за това, което можете да направите и да получите пари за колата си, вместо да я държите на паркинга, където загрозява гледката. Повечето хора ще вземат автомобили на скрап, други предпочитат разпродаването им на части. Много са металните неща в един автомобил, от които могат да се докарат стабилни допълнителни доходи.

Съществуват няколко стъпки, които може да предприемете, за да премахне вашия автомобил и да направи най-добра печалба от него, колкото е възможно. Ето и тях:

На първо място, може да искате да се обадя на няколко scrapyards или скрап дилъри и да получите обща представа за стойността на бракуване за колата. Това ще ви даде представа и поглед над това, което може да бъде справедлива цена за конкретният автомобил. Понякога е по-лесно да се вземе най-високата цена и да се направи целия процес. Понякога има и други стъпки да предприемете, за да максимизирате печалбата.

За да се направите повече, вие трябва да разберете какво работи в колата. Разберете кои части се движат в превозното средство и кои части не могат да послужат за нищо ново. Текущите части могат да се препродават на други собственици от този тип превозно средство, което може да се наложи подмяна на части. Понякога чрез премахване на части и продаването им отделно, можете да направите повече пари, отколкото просто да бракувате целия автомобил. Това ще отнеме известно време, но може да бъде на стойностният допълнителен доход, съпроводен от малка порция усилия.