• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Както старият автомобил, така и всички чсти от него подлежат на стритктен контрол по отношени изхвърлянето или сопанисването им на безопасни места. Най-лесният начин да се отървете от сарото МПС е с предаване на скрап или в автоморга за части. Трябва обаче много да се внимава по отношение разпорцирането на всяка една част. Всеки автомобил съдържа вредни за здравето и природата части, които могат да доведат до сериозни проблеми. Едни от опасните части по колите са техните гуми. Те представляват сериозен замърсител за околната среда, а в разтопено състояние, изгаряне са изключуително вреедни с еисиите, които отделят във въздуха. Ето, защо са въведени рдица закони и отганизации и органи следят за стриктнот спазване на изисванята за изхвърляне на автомобилни гуми на правилние места. Запалването на такива е напълно забранено. Автомобилните гуми за  огнеопасни и могат да предизвикат възпламеняване, а пожарът мое да достигне за кратко време големи пространства и територии.

Трудно може да бъде погасен огъх от стара автомобилна гума и това налага санкции и мерки спрямо всеки нарушител. Затова съществуват специални паркове и места, на които се изкупуват стари автомобилни гуми.

Непрекъснато се повишават и количествата от изхвърляни автомобилни гуми. Тяхното рециклиране и преработки се извършва само от специализирани фирми и под спазването на редица норми и закони на реда и защита на околната среда.

Както съществува скрап индустрията, така и в помощ на икономиката всяка една сфера около изкупуване и преработване на различни части от стари коли намира широко приложение днес. След преработването на скрап черни и цветни метали, биват създавани нови продукти, които служат за изграждане в последствие на пътища, магистрали, мостове, за укрепване на кейове и брегове и т.н.

В предлагането и търсенето на коли за скрап металите вземат най-голям процент. За тях изплащаните средства са най-мотивиращи. Не бива да се подценява и бизнеса с други рециклиращи индустрии като рециклиране на батерии, телефони, смартфони, таблети и всякакви други съвременни технологии.

В резултат на нарастващото търсене се определят и цените на бъдещите продукти.