• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Съществуват множество предпоставки, които да подтикнат всеки към по-целесъобразен начин на живот. Както човешкият организъм се нуждае от пречистване, така и планетата ни. Ето, защо е важно всеки един отпадък да бъде преработван с идеята за повторна употреба. Ето и 5 причини да се вслушате в гласа на Земята:

  • По-малко енергия

В сравнение с добивът и топенето, рециклирането на алуминиеви кутии от напитки е далеч по-малко енергоемко. Рециклирането на алуминий изисква само 5% от енергията и произвежда само 5% от емисиите на CO2 в сравнение с първичното производство. Така човек може да разбере повече за почистването или да разгледа chistachi.eu.

В процеса на рециклиран алуминият спестява достатъчно енергия, за да се създаде връзката с телевизията в продължение на три часа.

  • По-малко суровини

Рециклирането на алуминий намалява необходимостта от боксит, която може да има негативни последици за околните райони и хората, живеещи в тях.

  • По-малко сметище

Поддържане на нивата рециклируеми отпадъци от депото са бонус. Това действа с около девет години стойност и за депото, където рециклирането е жизнено-важно. Ако всички кутии от алуминий бъдат рециклирани ще има 14 милиона по-малко кошчета изхвърляни на депата в страната всяка година.

  • Икономическа ефективност

Алуминий може да се рециклира за неопределено време, като преработка и не се уврежда неговата структура. Алуминият е и най-рентабилен материал за рециклиране.

Кутии от алуминий са едни от най-лесните материали за рециклиране. Новите кутии от напитки се появяват на рафта само шест седмици след рециклирането.