• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Когато имате стара кола, която не е нужна вече и искате да се отървете от нея, има голямо разнообразие от опции, които ще трябва да се обмислят. Повечето хора отиват да вземат колата от дилъра и да получат добра сделка. Други се стремят да продадат части втора употреба. Докато тези опции ви дават пари, продажба на Вашият автомобил за скрап може да се окаже по-добър вариант и да обмислите най-изгодната за вас оферта. Разберете ситуациите и причините, поради, които може да избирате най-удачния за вас вариант.

На първо място, бракуването на автомобили има тенденцията да бъде по-изгодно в сравнение с другите варианти. В автокъща ще ви бъде дадена най-ниската цена за автомобил сравнена с всичко останало. В други случаи продаването на скрап кола на части може да бъде по-добре от това, което предлага автокъща. Често обаче стойността няма да има плюс и може да се задържа в продължение на месеци. Бракуването на автомобили може да е далеч по-добър вариант.

Можете да се чувствате добре, знаейки, че други хора ще трябва да използват частите от колата и метала в стария автомобил. Налице е съзнание за повторно използване на неща, където ресурсите са важни. Когато бракувате, всяка една част може да е взета от автомобила и да се продава повторно за пари. Така, чрез предоставянето на по-висока стойност е добрата опция. Също така стойността на металите в колата може да се струват доста. Тези части ще се използват повторно в други продукти.

Ако документите на автомобила са загубени, замяната ще струва пари и ще отнеме време. Бракуването на автомобила и получаването на добри пари точно сега може да е много по-добър вариант за обмисляне.

Един от последните и най-практични сделки е, ако вашият автомобил не е във форма, за да бъде препродаден. Ако такъв е пострадал в автомобилна катастрофа, често ремонтните работи по него ще надвишават стойността на автомобила. Бракуването на превозно средство може да е единствената опция, която да има възвръщаемост на парите.

Докато бракуването на автомобила невинаги е най-добрият вариант, съществуват много ситуации, когато единствено може да спасите положението и да донесете допълнителни пари без главоболия и други методи.