• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Понякога продажбата на автомобил за части е по-изгодна, отколкото да го продавате на цяло. Това очевидно е вярно и когато искате да продадете остарелия или повреден автомобил, които не може да бъде върнат в движение.

Но какво, правите ако една кола все още може да бъде ремонтирана?! В този случай, трябва да се оценят разходите за възстановяване срещу вероятността възвръщаемостта на инвестициите. Ако не можете да си възстановите парите от продажба, може да е по-мъдро и по-лесно да продадете колата за части.

Стъпка 1 - Оценка състоянието на кола на части

Потърсете механик за проверка състоянието на вашия автомобил. Научете повече за задвижващата система. Най-високата стойност обикновено се намира в системата на двигателя, трансмисия, задвижващ вал и спирачките. Комбинирайте това с оценка на цялостното състояние на автомобила, за да се определи кои части са достатъчно добри, за да се продават като втора употреба. Проучете и колко може да струват.

Стъпка 2 - Намерете подходящ купувач

Има много начини да намерите купувач, който се занимава с изкупуване на коли. Един от най-популярните методи е с онлайн търсене. Вижте колко могат да предложат от автоморги за вашите части.

Ако имате допълнително време и интерес, можете също да проучи колко части ще донесе вашето превозно средство индивидуално на пазара.

Стъпка 3 - Преговарите

Веднъж намерили един потенциален купувач за изкупуване на коли, за вашите части, сами ще се уверите, че те могат да струват реалистично. Тук е важно да бъдете гъвкави в преговорите. По този начин ще се продавате много части на разумна цена.

Накрая, максимизирайте стойността си с продажба на това, което остава за скрап.