• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове
  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете
Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Какво ни идва на първо време, когато чуем думата скрап?! Боклук разбира се, но знаете ли колко полезен и нужен може да се окаже той. Скрапа е всяка една вещ у домовете ни, гаражите и складовите помещения, която някога е била машина, техника, кола, а с времето и експлоатацията си е загубила свойствата и качествата и единственото, което в момента прави е да заема място, да хваща прах и паяжини и разбира се не функционира. За скрап могат да бъдат предадени всички ненужни вещи и части, предимно метални.

Скрапа са повредените телевизори, фризери, хладилници, печки, компютри и други метални посуда у домовете ни. За скрап и то сред водещите се смятат автомобилите претърпели тежки катастрофи, чието възстановяване е невъзможно. Коли, бусове, камиони и ремаркета, от който нищо не може да се направи повече от това да се предадат за старо желязо.

Скрап индустрията се занимава с прекупуване на старото желязо и коли за скрап, преработката му и производството на нови метални палета, които се продават на фирми занимаващи се в различни отрасли с производството и строежа на пътища, магистрали, прелези, домашен бит и техника и така на татък.

Скрап се набавя от бизнеса и бита на хората. От скрапа печелят не само прекупвачите, но и домакинствата и големите фирми занимаващи се с последващите процеси по преработка и производство. Участвайки в целия процес засягащ така мащабно цялото общество, всеки един се превръща е природозащитник, а целия процес е един екосъобразен и нужен за оползотворяването и добиването на природните ресурси етап.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Любопитно за скрапа